Archive for the ‘Personlig utveckling’ Category

Helt plötsligt så är det vår, bara så där och jag funderar var tiden tog vägen?

Tuesday, April 15th, 2014

Mycket händer ett vinterhalvår mellan mässor och jag känner mig verkligen laddad för ett nytt år av mässor.  Sist jag skrev här så bodde jag i Ukraina och allt var lite Top secret och förändrades till Top 11.
Jag var där i en tävling “Extra sensia”, 120.000 människor från hela världen hade sökt, jag blev castad och tog mig hela vägen till 11 plats, lite coolt ändå att jag är Top 11 av medium internationellt (och du får väl boka plats på min seans framöver eller boka en guidetolkning och se om jag lever upp till det). Många förknippar mig bara med Tarot, men jag kan så mycket mer, men insåg under tävlingens gång att se mordfall (läskiga som attan) var inte min grej, jag vill inspirera. Tre månader bodde jag i Ukraina, en fantastisk omtumlande period i mitt liv, jag fick vänner över hela världen, Madam Arra blev min bästas och en liten svart kattunge vann mitt hjärta och mitt hjärta höll på att gå i tusen bitar då jag fick lämna honom där. Vi har ju bra lagar mot rabies här i landet, ibland lite för bra. Han som fick namnet Rushki, har bott hemma hos en av producenterna, sju månader har jag väntat, jag skulle flyga och hämta honom, men du har säkert följt media om hur svårt det är i Ukraina nu, han fick åka djurtransport i 251 mil hem till mig och nu äntligen efter sju månader så är han hemma. Inne på min hemsida (www.vipstar.nu)kan du läsa om mitt äventyr i Ukraina så kan du även se Rushki dra ett kort ifrån min Prisma Tarotlek.

Jag kom hem från Ukraina, utmattad och reste till Las Vegas en månad senare, och ja, det är andligt, i alla fall berikande för min själ, livet handlar om att njuta och ha kul eller hur? jag är ju inte den som sätter mig ner och mediterar i första taget, men det kommer den 16 mars då gjorde jag det till fullmånen. Nästan så jag blir förvånad själv. Men efter jag kom hem så blev det många turer till Englagård (kursgård i Hallsberg), svårt att få ihop med ett familjeliv. Så nu har jag äntligen skapat en egen kursgård. i Vara, för det är ju här som man ska vara ;) Det blir en intressant vår, det började ju så bra i helgen som var med massor av fantastiska möten på mässan i Göteborg.

Om jag backar lite till trippen till Ukraina, det kan säkert vara en underhållande läsning att gå igenom sidan med min berättelse, det var snabba vändningar från att blivit det första bästa mediet en vecka så två veckor sedan åkte jag ut med buller och bång, till de flestas förvåning. Dock inte min, jag talade om redan när jag klev av bussen att jag visste att jag skulle åka ut, medan de andra skratta och såg mig som en favorit, och även om jag i stort sett grät varje dag där, av alldeles för mycket känslor som var i omlopp så grät jag inte då, inte förrän jag fick veta att jag inte fick ta med mig katten. Det var mycket den veckan, jag gjorde inte bra ifrån mig, jag fick besked att min ena häst blivit akut sjuk och skulle avlivas, två timmar senare att jag i sminket och skulle se på ett brutalt mord och berätta det för flickans mamma vad som hade hänt. Det var vad som kallas en dålig dag på jobbet, dock inte en dålig hårdag, för jösses vad de flätade mitt hår, och envisades med att måla dit ögonbryn och jag smet in på toaletten och försökte få bort dem. Min kortlek Prisma Tarot kom ut i samma veva, mina kunder här hemma fick den före mig, postgången till ett land utanför EU är inte smidig direkt. Men vad som var coolt var att den första personen jag spådde i min egna lek var Juliette Binoche (Varats olidiga lättja och Chocolate bl. a). Hon frågade om en egen session utanför kamerorna, att åka bil med henne, chaufförer och livvakter och upp i hennes svit var coolt, och lite udda för det var väl inte det jag tänkte när jag åkte till Ukraina.

Jag fick många vänner, från USA till Indonesien, höll mest ihop med Arra (5:a), Benedikt (3:a) och Veronica (8:a). Vi har himla trevligt mellan inspelningarna och vi upptäcker Kiev som är en fantastisk stad, ja, hela landet är imponerade, vilket folk, så jag är så ledsen för det som sker just nu. Som jag ser det är ukrainare ett starkt och stolt folk som inte ger sig inte ens i sista taget. Det är verkligen kontraster med här hemma, men mer frihet, mer närvaro och mer vänlighet. Och jag vill tillbaka, gå runt på Maidan, ta en kaffe, en glass, en pizza, promenera runt i affärer, bada men det blir ju inte samma sak som då. Men jag har vänner kvar där, bl. a producenten som tagit hand om Rushki och Jayc, som kom trea i programmet året innan och hans fästmö Svetlana, underbara människor och när det blir ro i landet så de kan resa ut så ska vi ha en gemensam kurs hos mig, då fjädrar anamma, för Jayc, han kan det där med änglar. Men du får väl läsa mer om äventyret och även se hur jag tog mig ut i tv för hela 53 miljoner (även om det på GPs löpsedel stor 46 miljoner, några miljoner hit eller dit, baggis. Så jag är tv-kändis i Ukraina, det anade jag inte för ett år sedan när jag fick förfrågan och inte heller att jag skulle vara bland Top 12 genom min mediala förmåga, och man kan tävla i medialitet så länge man inte tar det på blodigt allvar, en del ryssar gjorde det, så ibland var magin även i de mörkaste färger. En kväll hade någon smetat in en deltagares dörr med ruttna ägg och ritat magiska symboler, ja, alltid var det nåt. Jag upplever att vi i Sverige har en annan fas av andlig utveckling. Det är inte lika mycket svart magi, onda ögat och så, utan här är det mer betoning på tankens kraft, the Secret, attraktionens lag vilket tilltalar mig mer, kanske inte lika spännande. För hur mycket vi än söker andlighet så tror jag att alla vill ha det där oförklarliga, det mystiska, det skrämmande och att det finns något som kan ta makt över en, kampen om det onda och det goda där det goda ska övervinna. Själv så brinner jag som alltid för att inspirera, jag älskar när människor finner sin livskraft och använder den. Sedan att man alltid är sig själv, som när jag snusar, vägrar meditera och helt enkelt vara lite pragmatisk men ibland även uppe i det blå. Livet ska levas, det kanske du uppfattade om jag la kort för dig eller om du var på en av mina storseanser.

Nu efter mässan är det vardag igen, ja, även spåkärringar har sådana, sedan kan de se olika ut, för min del så innebär det att varva stall, hemskötsel, spådomar, skrivande, hundpromenader och kanske mest just nu pyssel med kursgården. Det är så himla kul då alla som kommer innanför dörrarna verkligen trivs och vill komma tillbaka. Och det är en del att fixa, förutom städning och matlagning som också ingår för min del så ska det planeras och när man kommer som kursare så ska man ha sin pärm med aktuella texter inför kursen, det tar också en del tid. Men det är så kul :) Jag har helt enkelt världens bästa tillvaro. Och det är tur att jag har en massa kurser uppbokade eftersom det tar ett tag till nästa mässa. Önskar dig en trevlig och Glad Påsk och använd mycket gult. För gult är färgen för självet, självkänsla, självförtroende, självmedvetande och så vidare och att ha integritet och en trygg personlighet det kan man ta sig långt på, ja, faktiskt hela vägen till ett medvetet liv som medium.

 

Koder av Ljus och Kärlek

Thursday, March 27th, 2014

Som Du säkert förnimmer så sker många förändringar inom oss just nu. Vi befinner oss i en process där vi människor gör en djup omvandling som resulterar till en ny 5 dimensionell verklighet. Den 5:e Dimensionen är Magik av Levande RumTid. Realitet i denna sfär är mycket mer formbar och svarar an på varje impuls av Ditt medvetande. Den 5:e Dimensionen finns inom Dig, i Ditt medvetande och i Ditt hjärta. Och om Du tar denna inre värld till Dig, “kan Du öppna vilken dörr som helst”.

De Nya Energierna som kommit till vår Planet är energier av Kärlek, Ljus och Överflöd. De kan hjälpa oss att snabba upp vår Uppstigning och process av självkännedom, kunskap om Gud i sig själv. Många av oss tar emot dessa energier omedvetet. Men om vi är medvetna kan vi snabba på processen ännu mer, genom att åkalla och ta emot dessa nya kärleksenergier med öppet hjärta.

För att snabba på processen sker nu serier av aktiveringar och koder. Mottagandet av dessa är ett dynamiskt projekt som ständigt utvecklas under vakande ledning av Lorder av Ljus!

Anledningen till att jag belyser detta område är att jag gärna vill dela med mig av mina upplevelser som startade för 3 år sedan då jag blev påmind om mina inre koder i samband med att jag fick kontakt med min andliga mentor Lord Acturus.

Lord Arcturus och Arcturians har en högt utvecklad förmåga att placera ett gyllene lager av ljus runt hela kroppen! Denna gyllene Kristus Energi smälter in i vår tredje dimensionella hud och ger oss en strålglans och ett välmående som är oöverträffad i denna värld! Men lagen om frihet säger att dessa andliga varelser inte kan ge ut sina gåvor om Du inte begärt dem! Lord Arcturus och Arcturians började placera detta gyllene lager av ljus omkring mig långt innan de tog kontakt med mig. När Lord Arcturus väl tog kontakt med mig gav han mig ett uppvaknande om att jag redan bar dessa koder inom mig sedan min födsel och mitt dop. Vad jag förstod har dessa koder funnits i min själ sedan begynnelsen. Men tyvärr har många själar blivit omkodade och omprogrammerade av mörkrets makter därför får många av oss hjälp av våra ljusvarelser, mästare eller mentorer att nollställa oss så att vi återigen kan svara an på våra inre själskoder.

I min kontakt med Lord Arcturus fick jag veta att jag tillhör det Galaktiska Rådet och Hierarkin Shambala och att vi alla som tillhör denna grupp vibrerar och svarar an på en frekvens som ger den numerologiska sifferkombinationen 11, 22, 33, 55, vilket i vår värld symboliserar Uppstigningen och ett Högre Medvetande. Siffrorna som varje individ erhåller när de föds och tilldelas ett namn kommer från naturlagarna om universell dragningskraft. Födelsenumret tillhandahåller individens livsnummer och namnets numerologi beskriver individens personlighet, där den hebreiska kulturen har tillskrivit alla de 22 bokstäverna i det hebreiska alfabetet en särskild siffra, där varje ord reduceras till en aritmetisk figur som håller en hemlig innebörd.

Min själ och vibration svara an på följande siffror:

Mitt födelsedatum: 1973-10-26

Min födelsetid: Kl. 03.03 på natten.

Detta ger mig mitt livsnummer: 1+9+7+3+1+0+2+6 = 11

Och numret för mitt livuppdrag är: 0+3+0+3= 33

Mitt namn är Angela Johnsson.

Detta ger mig mina personliga nummer:

A=1 N=5 G=7 E=5 L=3 A=1 = 22

J=1 O=6 H=8 N=5 S=1 S=1 O=6 N=5 = 33

Numret för min högre personliga potential är: 22 + 33= 55

Min mentor Lord Arcturius förklarade att mitt födelsedatum och namn vibrerar i en frekvens som svarar an på min själs tillhörighet och ursprung. Dessa nummer genomsyrar hela mitt nuvarande liv, vilket innebär att mina personliga siffror som innefattar 2, 3 och 5 ofta dyker upp i mitt privata liv. Exempelvis bor jag på en adress med gatunummer 32 som ger siffrorna 3+2=5. Jag har 5 barn, 3 av dem är pojkar och 2 är flickor. Dessa siffror har en innebörd som sammanfattar mina personliga ändamål. Även mitt livsnummer har en djupare innebörd då 11 och 33 är Mästartal. 11 står för omvandling och intuition. 33 står för att individens potentiella förmågor inte är av personlig vinning, utan dessa gåvor är avsedda för att tjäna ett högre syfte.

Själv arbetar jag med en healingbehandling som Lord Arcturus introducerade för mig och som till stor del har varit huvudsyftet med våra möten. Jag blev upplyst av Lord Arcturus om att ge denna omvandlingsprocess av gyllene ljus och koder namnet GoldenStarCode. En behandling som innebär befrielse från karman, balansering av chakran och rening av celler samt reparation och uppbyggnad av de 12 DNA-strängarna, vilket gör att vi människor får tillgång och möjlighet att öppna upp våra 12 chakran så att vi återigen kan bli de mästare vi alla och en var är ämnade att vara.

Jag har själv under denna 3-åriga utbildning fått genomgå denna omvandlingsprocess och det var först när jag kommit till en viss nivå som jag fick klartecken att utföra GoldenStarCode-behandlingen på andra. Lord Arcturus förklarar att denna inre omvandlingsprocess är ett redskap som kan hjälpa oss att snabba på vårt uppvaknande. Energin jag använder mig av vid denna healing, rening och uppstigning kommer från 13th Golden Ray, strålen som är förankrad med David stjärnan. Denna sexuddiga stjärna består av ren Kristus energier som hjälper oss att koppla upp oss till vårt Högre andliga Jag, vår Högre Medvetandenivå. Den gör det möjligt för oss att känna villkorslös kärlek och att därmed göra det möjligt för oss att hela oss själva såväl som andra.

Förändringen som sker i vårt DNA kommer att omvandla vår Aura till gyllene kristall, där betydelsen av DNA sägs vara Din Nya Aura – inifrån och ut. Ett av mina uppdrag i detta liv är att hjälpa människor genom att initiera dessa gyllene ljuskoder som aktiverar vårt DNA och föreningar oss med vårt heliga hjärta, en djupgående process som är sammankopplad med Moder Jords innersta kärna. Mitt livsuppdrag grundar sig på vem jag är, min själsliga frekvens och utveckling samt min Gudomliga existens av Ljus, Kärlek och Enighet som är skapad av den ursprungliga Gudomliga planen.

När mitt uppdrag med GoldenStarCode påbörjades skapades en igenkänningskod som är baserad utifrån min specifika sammansättning av siffror, frekvenser, själslinjer och mitt Högre Gudomliga Jag. Denna kod består av tre bokstäver och tre siffror. Denna kod är en signal som Lord Arcturus och det Galaktiska Rådet använder sig av för att åkalla min medvetenhet, och med hjälp av denna kod kan jag snabbt och effektivt ställa in min energi och intension på en frekvens som ger mig en tydlig kanal och möjlighet att svara an och motta ren information av kärlek, ljuskoder och aktiveringar. Min igenkänningskod är lika användbar och effektiv när jag i min tur kallar på mina läromästare.

Det är snart 3 år sedan som jag påbörjade min specialutbildning tillsammans med mina underbara läromästare Lord Arcturus och det Galaktiska Rådet, men jag inser att jag har så mycket kvar att lära. Jag är otroligt tacksam och mycket ödmjuk till allt det jag fått uppleva under denna tid, detta inkluderar även alla tuffa perioder av reningsprocesser, transformeringar och inre energiarbete samt att mina läromästare gett mig många gåtfulla ledtrådar som jag på egen hand behövt lösa för att komma fram till min egen inre sanning. Den grundläggande faktorn i min andliga utbildning är att svaren måste jag finna själv, vilket också gäller det inre arbetet som måste göras. När jag löst en uppgift ger de mig genast input och information om nästa uppgift. Liksom den jordiska skolan som vi alla gått ökar svårigheten för varje årskurs man avklarat.

När det gäller GoldenStarCode behandlingen och dess omvandlingsprocess har jag ännu inte i så stor utsträckning gått ut med denna information till allmänheten eftersom min andliga utbildning och förberedelserna som jag går igenom inför detta uppdrag fortfarande kräver mycket energiarbete, tålamod och tillit. Arbetet jag utfört har mest gjorts i det ”dolda” tillsammans med andra människor med liknande missioner. Under den senaste tiden har jag på ett märkligt sätt fått telefonsamtal av människor som börjat söka min hjälp utan att jag själv gjort någon form av annonsering. Min känsla av detta är att jag nu börjar bli redo att träda fram för att sprida denna form av information och behandling.

Eftersom jag under 3 år fått erfara vad dessa koder inneburit för mig är intentionen med denna information att dela med mig av de upplevelser som jag själv haft under denna omvandlings-process av aktiveringar och koder, vilket har omfattat en djupare förståelse av mig själv, mina inre potentialer och ett påskyndade i mitt uppvaknande. Att väcka dessa inre koder är en väldigt stark och kraftfull process som vände upp och ner på hela min tillvaro. Jag vill gärna i den mån det finns intresse delge mina erfarenheter till andra eftersom dessa omställningar kan skapa en stor reaktion och förvirring hos individen då många inre förändringar kommer upp till ytan i samband med att blockeringar löses upp. Om Du förstår mig rätt så är mitt syfte med denna text att försöka bygga upp ett nätverk där vi som har eller kommer att motta koder och aktiveringar kan utbyta erfarenheter med varandra. Känner Du inget behov av detta utbyte är det helt OK. Att skapa ett nätverk känns rätt i mitt hjärta, men viktigast av allt är att det känns rätt för Dig och det syfte Du har med Din inre utveckling och uppvaknande.

Jag är djupt tacksam för att Du tagit Dig tid att läsa detta och vill Du vara med i detta nätverk är det bara att kontakta mig på goldenstarcode@gmail.com. Vad du än väljer att göra vill jag av hela mitt hjärta skänka Dig all ljus, lycka och kärlek på Din väg som leder Dig till Ditt Högre Jag och fem dimensionella Livuppdrag!

 

Av Innerlighet, Ljus och Kärlek

Angela

Tre ben att stå på – kan man hålla balansen?

Monday, August 12th, 2013

Hela mitt vuxna liv har jag varit i konflikt med vad jag känner att jag behöver göra och att få tiden att utveckla dessa förmågor. Jag har ofta fått höra att jag borde satsa på en av de tre karriärer eller förmågor jag besitter, men det har inte gått. Alla delar är ju vad som utmärker mig och gör mig till den individ jag är. Utan den ena delen haltar de andra…

Såå… Klassisk sång v/s kampkonst v/s healing och medialitet, hur går det ihop?

Under de kommande inläggen kommer jag berätta lite mer om mig och mina tre ben jag står på. Jag börjar med det som faktiskt kom först i mitt liv, både som barn och vuxen nämligen krigaren i mig.

När jag var liten var jag upprörd över att jag inte var född som den indian jag var, jag sprang i skogen och sköt med pilbåge. Min morfar (som var min största hjälte) berättade om hur han och sina vänner i motståndsrörelsen i Norge under andra världskriget levde i skogarna och jag kunde aldrig stå tyst när en orätt begicks. Han lärde mig även några “kinaknep” som barn, hur jag skulle ta mig loss om någon ville försöka fånga mig (senare fick jag veta att han redan på trettiotalet studerat ju-jutsu).

När jag som 14åring blev betuttad i en snygg kille som tränade Ninjutsu, hade grönt bälte med 9 kyu var jag ju bara tvungen att komma och titta på en träning, jag blev genast kär. Inte i snygga killen (upptäckten att 9 kyu är den första graden man får tog bort udden på min beundran), utan i rörelsena och känslan. Att hitta hem. Det tog mig ett par år att själv våga närma mig Bujinkan Budo Taijutsu på riktigt, när jag väl tog mina första steg på mattan fanns rörelserna som ett gammalt minne i min kropp. Efter en månads träning blev jag uppkallad på en gradering och fick redan 8 kyu. Där började min väg mot att finna mig själv på allvar, att inte bara lära sig rörelsemönster utan även försöka se bakom kroppen till känslan, riktningen och flödet i rörelsen.

I bujinkan har vi fem element, jord, vatten, eld, vind och tomhet. Varje element har en egen teknink som består av mer än att blockera, slå och vinna en strid. Det finns en energi, känsla i hur de olika elementen rör sig som man tydligt kan se och i förlängningen även känna i kroppen. Det är den här delen av Bujinkan som tilltalar mig. Bujinkan är för mig en känsla av tajming och distans, att rikta energi och rörelse utan aggresivitet och styrka.

Så senare när en Buddhistmunk kom på besök till dojon och erbjöd sig lära ut healing och qigong kändes det som en naturlig förlängning. Som om kraften legat och bubblat i mig under hela mitt liv men inte fått utlopp och riktning. Så började min resa mot att finna balans i livet. Jag använde energin både för att försvara mig och läkande arbete, och dolt i de japanska tecknen för Bujinkan Budo Taijutsu finns en mening att den gudomliga krigaren lär sig bemästra döden (läs våld) för att inte behöva använda sig av den.

Jag väljer läkandet men är vän med min kraft som lika lätt skulle kunna vändas och användas mot människor. Vi bär alla både ljus och mörker i oss och om vi inte känner vårt mörker, hur vet vi då att vi valt ljuset?

I nästa inlägg kommer jag att gå lite närmre på hur healingen och sången under många år gick parallellt brevid och vad som slutligen fick dem att gå samman och bana vägen mot rösthealing…

Ta väl hand om er tills dess!

PS. Jag kommer till mässan Göteborg 7-8 september och ni är varmt välkomna att titta förbi och byta några ord. Där kommer jag bla presentera Spiritual Healing, den form av healing som får användas på sjukhusen i Storbritannien. Givetvis kan man boka tid för en kortare provapå behandling!