Archive for the ‘Kroppshealing’ Category

Healing av kropp och själ

Sunday, February 15th, 2015

Kroppen har en enastående förmåga att ge oss signaler om vad den vill och vad den vill att vi skall göra för att må bra. Om vi lyssnar på dessa signaler vet vi instinktivt vad vi skall välja och göra. Ibland är vi dock inte tillräckligt lyhörda för att lyssna på den rösten som finns djupt inuti vår kropp och kanske även vår själ. Det kan resultera i att vi blir spända och få värk, vi kan tappa energi och känna oss trötta, spänningar i kroppen kan göra att vissa organ tappar lite i funktion och det kan bli fler obalanser.

Kroppen har dock en fantastisk självläkningsförmåga och kan hitta sina rätta flöden igen. Mycket av detta kan man göra helt på egen hand.  Ibland är vi öppna för att ta hjälp att ”knuffa igång” sin egen självläkning och just Healing kan vara en sådan hjälp.

Jag tror att den som vill ta emot healing på något sätt, ofta omedvetet, signalerar var i kroppen, sinnet eller själen man behöver den där ”knuffen” för att komma i bättre balans. Den som ger healing kan intuitivt känna av dessa signaler och kan med sina personliga healingtekniker hjälpa till där det behövs.

Om du är nyfiken på att testa healing kan du delta på min Workshop ”Healing för kropp och själ”.
Du får en möjlighet att ge dig själv en stunds avkoppling och att ta emot healing för kropp och själ.

Vi samlas i en cirkel och landar in i oss själva.  Med hjälp av en guidad meditation kan vi nå djupare in i våra kroppar. Du kanske förnimmer något som skaver och behöver förändras, släppa taget om eller försonas med. Det kan också vara något som känns spänt i kroppen eller en känsla som har fastnat.
Under meditationen får du möjlighet att transformera detta på ett varsamt och hållet sätt. Ljudet av tibetanska klangskålar stödjer med dess djupa vibrationer in i vår kropp. Det kan kännas skönt, rofyllt och kraftfullt på en och samma gång.

För de som önskar ges också möjlighet att under meditationen få ta emot en kort stunds healing av mig, antingen fysiskt eller i form av ett budskap i ord eller bild.

Vi avslutar och integrerar till ljudet och vibrationerna av tibetanska klangskålar och en avslutande guidad meditation.

Välkommen!

Anna Ewergårdh
Kroppshealing Göteborg
Tel: 072-171 14 07
Email: kroppshealing@gmail.com

anna1