Archive for February, 2011

HÄLSA OCH LIVSSTILSMÄSSAN 2011 DEN 5-6 MARS, EXERCISHUSET, GÖTEBORG

Sunday, February 27th, 2011

Bli spådd i tarotkort, njut av massage eller gå på skrattyoga! Den 5-6 mars är det dags för den spännande, årliga happening Livsstilsmässan i Göteborg.

Livsstilsmässan började sin resa 2002 och har blivit ett mycket populärt event. I år väntar ett fullspäckat schema med föreläsare och ett stort utbud av produkter och spännande tjänster och många gratis föredrag.

- Vi vet att det finns folk som inte mår bra och där traditionell medicin inte har fungerat så bra – där vill vi erbjuda alternativ i form av olika behandlingar och terapier med mera, säger Sanya Raj som är en projektledare i årets Livsstilsmässa 2011.

På årets mässa väntas mellan 60-80 utställare. Det varierar från försäljare av Hälsoprodukter, behandlingar och musik till spådamer, tarot, dans och healing.

- Vi vill vara “budbärare”, ett slags införmatörer åt folk. De kan komma hit och se vilket stort utbud som finns och vi kan hjälpa dem att hitta rätt saker som behandlingar, terapier mm som passar varje individ i för sig, säger Raj.

Andra spännande saker som besökare kan lära sig mer om på årets mässa är Kraniosakral terapi, andlig kirurgi, energimassage, transhealing, intuitiv träning, hypnoterapi, theta healing, Destiny cards, skrattyoga, accupressur, chakra balansering, spirituell healing, healing – samarbete med Gud som coach och vägledare, medial vägledning, aurafotografering och mycket mer. För de köpsugna kommer det bland annat finnas kristaller, smycken, hälsochoklad, tarotkort, böcker, hälsoprodukter, torkade frukter och téer, Ekologiska mat och juice, RAW FOODS,  kokosoljor, aurafotograf och mycket mer.

Livsstilsmässans fokus och kraft kommer från vardagens folk speciellt “kvinnor”.

- Det är de som kämpar här i livet och aldrig ger upp. De har en sådan drivkraft och det är den som visas av “kvinnor “ här på mässan, sager Raj.

Mässan äger rum den 5-6 mars, kl. 10-18, i Exercishuset. Entrépris: 100 kronor.

Raj vill även passa på att puffa för ett event längre fram då Benny Rosenkvist kommer att hålla en storseasn och signera sin bok ”Ljusfolket – andlighet så här funkar det”. Den 26 mars besöker han Folkets hus i Göteborg, till Halmstad Teater kommer han den 9:e april och den 28 maj besöker han Strömstad. Tips! För de som bokar sin plats på seansen under mässan så ges 10 procent rabatt på biljettpriset.


Faktaruta/Föreläsningar

Skrattyoga

Storseans

Indigo barn – kristallbarn och auratransformation

Andlig logik

Att kanalisera böcker. – Om kända personer från andra sidan.

Colorscoupe – din personliga inre färg

Amega Wand – Healingstav

Tala med djur

Öppna dina mediala förmågor

För dig som söker inspiration i livet

Kanaliserad sång

Ylva Inspirerar