Archive for September, 2013

Allting pågår inne i mig

Friday, September 27th, 2013

Jag har hela mitt liv upplevt det som att det finns ett ”ute” och ett ”inne” i min tillvaro, men på sista tiden har det blivit mer och mer tydligt för mig att allt det jag ser där ”ute” inte alls är separerat från mig. Medvetandet visar sig självt genom det som de fem (läs sex!) sinnena registrerar. Medvetandet är i seendet, hörandet, smakandet, doftandet och kännandet och allt pågår inne i detta Medvetande.

När något/någon stör mig och gör att jag blir ledsen/arg eller förtvivlad, dömande och avståndstagande är det inte någon där ”ute”, som är på det ena eller andra sättet. Alla är speglingar av det som finns i mitt inre och visar vad som finns där inne. Det här är tufft att ta in till en början, så låt oss ta det lite sakteliga. J

Det är skillnad emellan att uppleva något och att döma det man upplever som bra eller dåligt. När jag bara upplever är friheten stor. Det som gör att jag har behovet, många gånger, att döma är att jag inte tillåtit mig att se detta något i mitt inre och erkänt att det finns även inne i mig, i själva verket BARA inne i mig.

Den dag jag accepterar all den smuts, som ryms i det system, som jag ärvt från generationer anförvanter före mig och ser på det med den värme man ser på ett nyfött barn, den dagen är jag fri. Fri att inte mer döma ”dem, där ute”, fri att vara den kärlek, som jag egentligen är bortom alla tankar, rädslor och begränsningar.

Fri att uppleva den gränslösa Glädje och Kärlek, det Medvetande som strålar i allt och som bara exploderar i transformationen av vad det vara må.

Sorg transformeras till Kärlek, ledsenhet transformeras till Kärlek, hat transformeras till Kärlek och så vidare.

Detta håller på att hända just nu runt hela vår jord och det är en stor lycka att få leva i den tid när det som de gamla visa kulturerna siat om: en tid när mörkret måste ge vika för ljuset, en tid när människorna vaknar upp till sin verklighet av att vara rent Medvetande, ett med allting.

För mig har detta uppvaknande gått genom att möta sorgen och smärtan, men jag kan säga att det har varit värt varenda sekund!

Må din längtan leda dig mot gåvan att få uppleva dig själv som den Kärlek du är; då kommer det också att vara allt du kan se ”där ute” <3

Rosie

Carpe diem!

Friday, September 27th, 2013

Livsglädje! Att definiera detta ord är omöjligt eftersom innebörden av livsglädje skiljer sig för varje unik individ. Det jag kan ge Er är min definition av vad livsglädje betyder för mig. Jag har under två Hälsa- och Livsstilsmässor fått den stora äran att möta underbara människor som gett mig nya erfarenheter och perspektiv på livet. Vad är det för speciellt jag känner med dessa möten? Jo, varje unik individ som jag mött under dessa mässor har öppnat sina hjärtan och berikat mig med deras livserfarenheter. De har berört mig lika mycket som jag berört dem. Denna känsla av utbyte där man känner en samhörighet på ett högre plan är så enormt glädjefullt. Glädjen som uppstår vid dessa stunder av gränslös samhörighet får mitt hjärta att fyllas av renaste kärlek. En kärlek som omvandlas till flytande guld och sprider sig i kropp och själ med en kittlande värme och upprymdhet.

Att beröra en annan människa på djupet och få dem att se sina unika förmågor är ett elixir som får mig att känna en enorm livsglädje av lycka. Tillåtelsen att få beröra andra är något jag bär med stor respekt och vördnad. Alla har vi olika gåvor, min gåva är mina känslor. Min känslighet är en stor hjälp för mig för att kunna få en förståelse av andra människors situation och känslor. Utan denna gåva skulle det varit en omöjlighet för mig att beröra andra, det skulle också vara omöjligt att känna glädjen som denna beröring ger. Därför är jag oerhört tacksam för min känslighet som leder mig till möten på djupare plan där jag fylls av denna livsglädje, kärlek och upprymdhet.

Jag är också tacksam för de aktörer som möjliggör att dessa Hälsa- och Livsstilsmässor kan äga rum. Med stor action och kärlek ger de oss deltagare såväl utställare, föreläsare och besökare ett gyllene tillfälle att mötas, glädjas och utvecklas. Carpe Diem! Så jag fångar återigen detta unika tillfälle genom att besöka helgens Hälsa- och Livsstilsmässa i Halmstad, vem vet kanske väntar där mig nya möten och ännu mer livsglädje!

Väl mött!

Med innerlighet, ljus och kärlek

Angela

Livets äventyrsbana

Tuesday, September 24th, 2013

Kära medresenärer!

Vi är alla resenärer på livets äventyrsbana. Detta år är ett år av förändring som vi nämnt tidigare och nu ställs allt mer på sin spets, och förändringen som sker är på en så djup nivå att förändringarna kan upplevas som kaos och smärta. Det vi försökt att ignorera kommer upp till ytan och vi har alla ett val. Att ta chansen och förverkliga den vi är och börja bygga den verklighet vi innerst inne vill ha, eller kämpa mot den flod av energi som är i omlopp…

Känns utmaningen i livet för stor? Ta ett steg tillbaka, skapa lite distans och försök att se situationen ur ett annat perspektiv. Kanske kan du gå en annan väg än vad du först tänkt dig?

Att vila i förändringen och att ha tillit är ständigt ett tema som kommer till mig detta år, både för min egen utveckling och tillvaro men även för min omgivning. Nu när alla “bollar” är uppe i luften har vi möjlighet att påverka vart de kommer att landa. Inte slå hårt, då far dem lätt iväg utan en liten puff i rätt riktning. Då kommer de landa fint och naturligt och i samklang med sin omgivning.

Så våga ta steget mot en positiv förändring, framtiden ligger öppen!

Allt gott till er alla!

Malin

Hälsa och Livsstilsmässan 2013 i Huskvarna och Borås

Monday, September 23rd, 2013

En härlig helg!

Så var det dags igen för tredje helgen i rad att iordningställa sin monter på Hälsa och Livsstilsmässan i Folkan i Borås. Med alla grejer fortfarande packade från förra Hälsa och Livsstilsmässan i Husqvarna, gick det lätt att få med sig allting även denna gång. Stämningen bland mässutställarna har varit så fin under alla tre helgerna, tycker jag. Inget revirtänkande, utan öppenhet och hjälpsamhet. Vi är ju alla där i Hälsans tecken och det befrämjar en positiv attityd.

På söndagen kom jag lite tidigare och ”bytte” konsultation med en dam, som gav Tarottolkningar. Jag köpte själv en kortlek på Hälsa och Livsstilsmässan i Husqvarna och min fråga nu var om även jag skulle kunna vägleda människor med kortens hjälp. Till min glädje kom svaret ”Framgång” upp och det var ingen tvekan om att jag ska använda korten. Det är så roligt för varje dag kommer det träffande och pricksäkra små vägledningar och bekräftelser från gudinnekorten i min kortlek. Det är ju vår egen inre intuition som tar ”rätt” kort varje gång och det är fascinerande hur det stämmer!

Annars är det väldigt inspirerande att ta sig en liten paus och gå och titta hos de andra utställarna och alltid hittar man nå´t nytt och spännande. Att få Atlaskotan tillrättalagd är väl det häftigaste, hittills, måste jag säga. Om 5 veckor ska jag tillbaka för en andra behandling och sedan ska kotan vara fixerad. Jag känner redan hur nacken är befriad från den spänning som var där tidigare och det leder i sin tur till att huvudvärk försvinner, benen är lika långa med samma belastning på båda. Vid undersökningen visade det sig att jag gått med en snedbelastning på 5 kg (!) på vänster ben. Det finns massor med besvär som kan ha sin orsak i att atlaskotan inte ligger där den ska, bland annat Tinnitus. Jag gör gärna reklam för hemsidan www.atlaskotan.net  :)

Runt handleden vilar nu även ett armband med ”Skalär Frekvensenergi och Schumanvågor” inbäddade i ett hologram i armbandet. Fråga mig inte vad de där orden betyder, jag kände bara att något mycket positivt hände i kroppen när jag fick på mig det här hologrammet; hela kroppen blev lugn och tung och kontakten via fötterna med underlaget kändes påtagligt. Enligt terapeuten balanseras kroppens elektriska fält och man jordas effektfullt, vilket jag tydligt kunde känna.

Förutom mina ögonspeglingar i Rayidmetoden hade jag glädjen att få hålla två Satsang och för varje gång känns det hur Livets Närvaro flödar när vi öppnar oss för den. Det var så fint att få dela med sig av den erfarenhet jag fått under det senaste året, erfarenheten av att vi är så mycket mer än ett litet jag i en fysisk kropp. Tack vare Deekshan kunde jag få vara ett redskap, så att åhörarna fick uppleva sin egen inre frid och storhet och det var underbart att höra deltagarna dela med sig av erfarenheten efter Deekshan. Flera anmälde sig till dagskursen den 4 januari, 2014 då man blir initierad Deekshagivare själv.

Här är en bild från Qi Gong – uppvisningen nära min monter. Vackert <3

 rosie9

 

All frid och glädje till dig

Rosie

Fyra nivåer av upplevelser, nyckeln till din själ

Saturday, September 21st, 2013

Nu har det gått två mässor som jag missat, och inför förra helgen var jag så taggad att skriva ett inlägg, då dels om min ukrainska kärlek som verkligen är så sympatisk och som älskar min Tarotlek, så om du går in på www.facebook.com/vipstar.nu så kan du se hur han drar ett kort ur leken.

Men livet ville annorlunda den helgen, istället för att deppa över att jag inte var hemma på mässan så låg jag helt nedbruten och grät då jag fick beskedet flera hundra mil hemifrån att mina ena häst var sjuk och var tvungen att avlivas. Så jag har verkligen varit i emotions sista veckan, att sedan innan min hemresa inte äta och sova på dygn gjorde att jag grät hela vägen hem, men nu har jag börjat andas igen och ser fram emot att kanske få träffa dig i helgen, för jag kommer att vara på mässan i Borås. :D

Där kan du i min monter kolla in min Tarotlek som jag fått så otroligt positiv respons på, den finns i Kanada, USA, Norge, Ryssland, Ukraina, Indonesien där du kan se på bilden då min vän använde den i radion, udda medie för en lek som bygger på bilder men men…

ylva3
Jag har också ett nytt föredrag – “Fyra nivåer av upplevelser, nyckeln till din själ”. För som sagt det är en märklig, underbar, kaotisk, fantastisk resa som jag befinner mig i och i det så är det både en fysisk resa typ Kiev, Norge och ja, även Frankrike och USA står på tur. Men kanske störst är den andliga resan, den otroliga upplevelsen av mer av mig, om du har träffat mig så vill jag säga, att ja, det är möjligt att det finns mer av mig ;)

När jag kom till Ukraina så sa en god vän till mig att detta är något som kommer att påverka dig “emotionellt, fysiskt, psykiskt och andligt” och ja, det är en del av fyra upplevelser. Jag är helt slut ena minuten i alla de områdena för att i nästa ha en fot in i turkosa moln, ja, dem förklarar jag på föredraget, de rosa får vänta för de har jag inte tid med.

Färger är för mig viktigt, för det är vibrationer, energier som hela tiden är en del av oss och omkring oss och vissa av dem stärker oss och en del av dem skapar mönster som verkligen blir en utmaning i vårt liv. De färger som betyder mest för mig är turkos, förändringens färg och magenta den färg som bär på all tidigare kunskap, men ibland låter jag den skifta in i rosa bara för glädjens skull.

Du kan börja öva på din intuition redan nu, om du kommer till mässan i helgen och känna in om jag kommer att möta dig i turkost eller i rosa eller kanske till och med i svart? Nja, det var ett dåligt skämt för den dagen kommer nog aldrig att ske igen. Och varför, det kommer jag också att prata om i mina nivåer av upplevelser och tro nu inte att färg är allt även om det är det för energin kan tolkas på många olika andra sätt. Ser fram emot att möta just dig. Kram

 

En mässa i kärleken tecken

Friday, September 20th, 2013

Solens strålar får trädens gulorange blad att skimra som guld i det vackra höstskenet. Den behagliga värmen med de fantastiska höstfärgerna får mig att bara älska dessa ljuvliga höstdagar. Luften är syrerik och klar och jag känner hur naturen hjälper mig att återhämta min kraft och styrka efter några hektiska sommarmånader. Jag tillåter mig själv att njuta av lugnet som stilla fyller min kropp och själ. Med denna känsla i kroppen ser jag fram emot att få tillbringa en helg på Hälsa och Livsstilsmässan i Borås.

Jag har knappt hunnit smälta alla de fantastiska möten och intryck som jag fick under mässan i Göteborg. Människorna jag mötte gav mig så mycket kärlek, inspiration och glädje. Dessa möten var inte bara fysiska de var också själsliga. Jag kan känna hur min själ har väntat och längtat efter att äntligen få träffa mina själsfränder igen. Det var ett varmt och kärleksfullt återseende då våra själar återigen fann kontakten med varandra. Tack alla underbara själar som har givit mig ett oförglömligt minne, Ni kommer alltid att finnas i mina hjärtan! Jag kan knappt med ord beskriva hur oerhört tacksam jag är för denna innerligt givande helg som jag fick ta del av i Göteborg.

Givetvis finns det nu en stor nyfikenhet vad som väntar på Hälsa och Livsstilsmässan i Borås. Nya möten och nya människor och vem vet kanske är det just Du som min själ väntar på att återigen få träffa. Mässan är för mig en fantastisk mötesplats för alla oss själar som vill byta kunskaper, erfarenheter och lärdomar med varandra. Som slutliga ord hoppas jag djupt i mitt hjärta att helgen kommer att inbringa mig och Dig många kärleksfulla och inspirerande möten med alla underbara människor och själar som kommer att medverka på mässan i Borås.

Väl mött min vän!

Med innerlighet, ljus och kärlek
Angela

Inspirerande dagar!

Thursday, September 19th, 2013

Under helgens mässa i Husqvarna träffade jag många fina människor och det var så rörande att få hålla Satsang med Deeksha båda dagarna. De som kom till ”Puben”, som föredragslokalen hette bidrog verkligen till den djupa Närvaro, vi fick uppleva. Energin var på en subtil nivå och man kände sig fylld av glädje när vi gick därifrån.

Här är en bild från min monter, där jag gav ögonspegling med Rayid.

Rosie8

Till helgen blir det Hälso- och Livsstilsmässa i Borås där det också blir Satsang med frågor och svar plus Deeksha för uppvaknande. Bor du i närheten hoppas jag vi ses!

En intressant aspekt med att vara med på mässorna är att man knyter nya kontakter. Jag är så tacksam för kontakten med Nayana, en indisk ayurvedisk terapeut, som jag köpte en speciell grön drink av. Sen min tid på Levande Födagården i Valdemarsvik vet jag att vetegräs är otroligt bra för detox och näringspåfyllnad och i det här pulvret som blandas i ett glas vatten finns dessutom 6 andra Ayurvediska gräs med högt vitamin och mineralinnehåll.
*
Sist pratade jag om hur sinnet skapar lidande och jag vill utveckla det ytterligare denna gång. Min lärare Bhagavan säger: ”Att se är att bli fri.” När man får gåvan uppvaknande identifierar man sig inte längre med tankarna, som om det är ”jag” som tänker dem. Man observerar att det finns tankar, att hjärnan processar och man inser att tankarna bara ÄR, som molnen kommer och går på himlen. När man låter negativa tankar bara vara, får de ingen energi och kan inte ta över. Tankarna är ett underbart redskap när vi brukar dem för att organisera eller planera, men de där tankarna som har en tendens att älta saker om och om igen skapar oro och lidande om vi tror att det är ett ”jag” som tänker dem.

Lidande uppstår när sinnet inte accepterar en situation och genom det uppstår känslor av frustration. Naturligtvis finns det situationer som vi inte tycker om men istället för att bli frustrerad agerar en uppvaknad människa på ett sakligt sätt för att ändra situationen. Går den inte att ändra accepteras den. Om en uppvaknad människa blir serverad soppa som är kall, på en restaurang, till exempel, blir denne inte upprörd och förnärmad: ”Hur kan de servera kall soppa till MIG? Nej, en uppvaknad människa kallar på servitrisen och ber helt enkelt om att få in varm soppa.

Smärta och lidande är två helt olika saker. En uppvaknad människa kan naturligtvis känna smärta men hon lider inte. Jag vill avsluta med en sutra:

”Det finns ett tänkande men ingen som tänker” och ”Allt sker automatiskt”

Från hjärtat
Rosie

Deeksha – Satsang om uppvaknande

Thursday, September 12th, 2013

Namaste!

Den gångna helgen var fantastisk på flera plan! Att delta i Hälso- och Livsstilsmässan i Göteborg gav en energikick som hette duga, dels genom intressanta möten med fina mässbesökare och mässutställare och dels i inspirerande Rayid – konsultationer där människor fick hjälp att se sin potential och vilka positiva möjligheter människor har att använda sina talanger på. Det är alltid så roligt att se hur ögonspeglingen väcker inspirationen hos en människa!

Arrangörerna, Sanya och Ravi, hade verkligen lyckats skapa en atmosfär av sundhet och livsglädje, vilket gjorde mässan till en succe! Jag är så tacksam för all den hjälp ni ger, kära vänner Sanya och Ravi :)

Man hinner inte gå omkring så mycket själv och boka in konsultationer hos andra utställare, men montern där man undersökte atlaskotan, kunde jag bara inte missa! Den översta kotan i ryggraden, atlaskotan, spelar en stor roll för hela ryggradens funktion, ja, hela nervsystemet, faktiskt. Det ska bli spännande att göra en sådan behandling längre fram eftersom man bara gör en undersökning i montern på mässan.

En annan fin upplevelse var Satsangen där jag berättade om mitt uppvaknande och om hur Deeksha är ett fenomen, som nu hjälper tusentals människor runt hela jorden att vakna upp till dem vi verkligen ÄR. De närvarande ställde frågor och svaren kom spontant ur djupet av Närvaron. När jag håller Satsang har jag inte förberett exakt vad som ska sägas, utan svaren följer frågornas karaktär och ibland kan det komma en tystnad som ger mer än vad ord skulle kunna förmedla. Detta hände i söndags; ett ögonpar längst bak i salen, mötte mina och vi försvann in i Stillheten, Närvaron och Medvetandet under en lång stund. Vi vilade i varandras ögon och hade kunnat sitta så hur länge som helst, om inte någon av deltagarna bröt av och sa; ”Titta hon blinkar inte ens!” :)

Till helgen är det mässa i Husqvarna och jag är oerhört tacksam för att få vara med och hålla Satsang ännu två gånger; klockan 11.00 lördag och söndag. Vi kanske ses?

Deeksha kallas även Oneness Blessing och är en energiöverföring som ges genom att händerna läggs på huvudet och den leder till en uppvaknandeprocess, som innefattar en kontakt med din egen inre frid och glädje. Det skapas en neurobiologisk förändring i hjärnan, samtidigt som särskilda energicentra, chakror, balanseras och stimuleras. Deeksha verkar djupt in i det undermedvetna och läker sorger och blockeringar. Man kan helt kort säga att de fem sinnenas varseblivning befrias från intellektets tolkning, vilket leder till att tankarna inte kategoriserar det vi ser, hör, känner, smakar eller luktar. Våra upplevelser blir klara och glädjefyllda, som när vi var barn :) .

I Deeksha blir frontallobens lugnande centrum aktiverat och hjässlobens överaktivitet av tankar stillas, vilket medför en känsla av enhet med allt annat. Hjärtat påverkas också och många upplever att de blir rörda i hjärtat, tårar kan komma av denna berördhet och närvaro av stor frid.

Under Satsangen ger jag Deeksha till de närvarande, med intentionen att Uppvaknande ska ske. Mänsklighetens enda hopp är faktiskt uppvaknande eftersom det ger lyckliga människor och en lycklig människa kan aldrig skada någon annan.

Nästa gång kommer jag att skriva om sinnet, om hur lidande är förknippat med sinnet men hur Deeksha och uppvaknande befriar från lidande.

Till dess önskar jag dig all frid och glädje från hjärtat <3

Rosie

Laddad inför Livsstilsmässan i Göteborg?

Saturday, September 7th, 2013

Då var det dags, min debut på Livsstilsmässan. Ser så fram mot att komma dit och träffa alla fantastiska människor i verkligheten (mina bloggarkollegor, organisatörer och sist men inte minst; alla ni medlemmar och besökare).

Jag slutar aldrig att fascineras av hur alla vi möter bidrar till vidare utveckling och hur magi kan uppstå. I varje samtal men en främmande person så växer vi, vår världsbild förändras. Ibland så lite att vi inte själva märker det men när du minst anar det så befinner du dig i ett inspirerade samtal som ger kraft och nya tankar…

Och det är en fantastisk känsla att släppa taget och överlämna sig till andevärlden, varje healingbehandling jag utför är ett mirakel och en ynnest i sig själv. Känner mig både tacksam och ödmjuk inför detta fenomen, att verka som ett läkande instrument för andevärlden och de högre energierna i vilken form de nu än väljer att använda mig som.

Denna helg kommer jag att arbeta som healer och med min röst. Jag kommer även att hålla en guidad meditation där ni får hjälp att komma in i samklang med din själ, kropp och tanke. Kanske kommer jag avsluta meditationen med rösttoning, men det överlämnar jag till andevärlden att avgöra.

Ha tillit till din egen inre röst, din själ står i direkt kontakt med skapelsen.

Ljus och tillit jag dig, hoppas vi ses i helgen!

“Gräslig tur”

Monday, September 2nd, 2013

Höstmånad, jag försöker att deala med chefen här så att jag ska få åka hem i alla fall till minst en mässa i höst. Och det får mig att fundera på saknad och trygghet. Jag har inte direkt någon hemlängtan som är svår, jag saknar naturligtvis mina närmaste (och då även alla fyrbenta). Jag har det bra, har det nödvändigaste, det vill säga tak över huvudet, mat, vänner och sysselsättning även om det inte känns som det brukar göra hemma. Jag spår och skriver som vanligt, dricker kaffe i tid och otid. Men det sker förändringar i mitt inre och det är mer baserat på allt som sker här och alla fantastiska möten som får mig att stanna upp och gå mer in i känslan. En av mina nya vänner har kommit in i mitt liv för att lätta upp mitt sinne och inte ta allt så himla allvarligt. En av dem för att se på tålamod med en personlighet som är mer offensiv än min egen och en för att lära mig att visa känslor. Jag är tidvis djupare och desto mer ödmjukare än innan jag kom hit, gråter lättare och kan sätta mig in i känslotillstånd på ett annat sätt.

Vet inte om du hört talas om min ”gräsliga tur”? Den har jag kört med i över ett år nu och sagt åt de flesta jag känner att låna den, jag har ju kvar grunden, det är lite som den där svampen som cirkulerade förut, man fick en del av en vän, gav den sockervatten och så förökade den sig och så gav man vidare. Det var en svamp som blev en ”magisk hälsodryck”. Min gräsliga tur är mer en grön tanke. Gräslig är inte negativt utan som gräs något som växer och grönt är energin för allt som har med harmoni att göra. Och allt har ju den betydelsen som vi ger det. Det är gräslig tur att jag är här i Kiev, jag en den första svensken på detta uppdrag (wow) och att det är gräslig tur beror på att jag har tillit som är det man matar den gräsliga turen med, tillit att tacka ja till ett erbjudande som dels får mig att leva på luft och tillit, tappa all ekonomisk trygghet och våga vara i känslan, eller som de skriker åt mig här – Ylva emotions!

Gräslig tur är det som man anser det vara, en sak, ett möte, en överraskning eller något som man kanske inte förstår fast tacksamheten finns där. Igår när vi var ute och njöt av Kiev, helger är coola, de stänger huvudgatan och där pågår allt, igår fotboll, gymnastik, dans, tv inspelning till ett dansprogram, några små konserter, förra helgen var det breakdance tävling. Ja allt händer efter en gata, i alla fall så pekade en av mina vänner in mot en sidogata och sa, du där har de en trevlig restaurang, där kan man till och med lämna sin plånbok och den är kvar. Ha ha. Första gången vi var där så tappade jag min keps då min väska for upp och ner, tog upp den och minuten efter blev det strömavbrott så vi fick äta klart i mörker. Sedan stängde de restaurangen och vi tog metron en station, när jag klev av så fick jag känslan av att något var fel (min intuition har blivit bra mycket starkare här) och tittar i min väska. Ingen plånbok. Jag får med mig en av vännerna tillbaka till restaurangen, vilket alla anser som mer eller mindre hopplöst. Vi får gå in fast det är stängt och där ligger min plånbok, orörd. Och sedan var det lätt att komma ut då strömmen gick på igen! En högmodig tanke av mig var att i min gräsliga tur så stängde universum av strömmen då jag var klantig, och det var högmodigt eftersom det innebär att flera personen fick ändra sina lunchplaner och restaurangen förlora en del pengar för att jag var slarvig, tror inte det, eller hoppas inte det, men gräslig tur var det, och jag har efter det ändå tänkt att jag ska byta ut ordet mot gudomlig tur istället för så känns det oftast.

Och eftersom jag är med i tanken på Livsstilsmässan i Göteborg, Heden, Execishuset, så bjuder jag här på lite energi av min gudomliga tur, skapa nu några mirakel i ditt liv.

Min nya Tarotlek finns i Markus Gårdbäcks monter och jag rekommenderar dig som har intresse att köpa ditt eget ex och även att ta tillfället att skapa mer gudomlig tur i ditt liv genom att hiva bort en del känslomässigt skräp efter en session med Markus. Nästa inlägg kommer att ha lite mer emotions, då tänker jag bland annat berätta om min stora kärlek här, en mycket läcker ”ukrainare” som bara hoppade på mig utanför hotellet och följde med mig på rummet ;) rumsren är han men nu återstår bara en del vaccineringar innan jag kan ta med mig honom hem i slutet av året.

Mvh Ylva Trollstierna