Archive for October, 2013

Indien igen!

Wednesday, October 23rd, 2013

Nu är jag verkligen förvånad: Jag var till Indien i en hel en månad, december – januari i år, på en andlig retreat, så kallad Deepening och aldrig trodde jag väl att jag skulle kunna åka tillbaka igen efter bara 11 månader! Så ser det i alla fall ut att bli och jag är både överraskad och tacksam.

Amma och Bhagavan, som grundat Oneness University bjuder denna gång in till en kurs som blir den första i sitt slag och som handlar om att nå ännu djupare i sitt inre. Det blir mer och mer tydligt för mig att allting sker automatiskt och om saker och ting är meningen att de ska hända, händer de utan ansträngning. Som sagt, var jag inte alls inställd på att göra denna långa resa ännu en gång eftersom jag ju relativt ”nyss” var där, men plötsligt föll saker och ting på plats och nu är biljetten bokad.

När jag ser på det så här i efterhand, ser jag att jag helt enkelt inte tillät mig att känna efter om jag hade längtan efter att komma med på den här kursen, tillät mig inte att ha längtan efter att återigen få återse templet och mitt kära Indien, så pass nära den andra fantastiska resan jag fick göra i början av året. Det var väl ändå att begära för mycket av ”Universum”? J Till och med lite ansvarslöst, med tanke på alla uppgifter jag har att sköta här hemma, var det en liten röst som påpekade.

Sen läste jag, på nätet, hur platserna i den skandinaviska gruppen var fyllda och att alla platser på det campus som kallas GC2 var upptagna, så om det fortfarande var någon som ville vara med på kursen, hade man bara tre dagar på sig att anmäla sig och då skulle man få bo i det rätt mycket dyrare campus 3. En liten tagg stack till och jag började känna att det hade allt varit underbart att få vara med. Sedan råkade jag läsa en tydlig och enkel information om de olika steg man behövde ta för att ansöka och skaffa visum och plötsligt kände jag hur starkt jag önskade att få åka. Men det skulle bli för kostsamt för mig.

Av en, till synes, tillfällighet skickade jag iväg ett meddelande till en god vän på Face Book, om att jag börjat känna mig intresserad av att åka, trots allt. Vännen träffade jag på den Deepening som var i december/januari och Lisa, som hon heter svarade att hon hade börjat känna detsamma, men att det kanske var för sent. Lisa bor i Frankrike, men var med i den svenska gruppen, eftersom hon är svenska, sist vi var nere och vi hittade en stark samhörighet direkt.

Hon sa att hon inte hade ekonomisk möjlighet att bo på campus 3 och att hon nu lämnade över allt till den högsta intelligensen. Jag kände mig verkligt inspirerad av kontakten med henne och skickade iväg ett mail till Indien och frågade om de inte hade någon plats till oss på något billigare ställe och döm om min häpnad när det kom ett svarsmail att det blivit två platser lediga på GC2 och att vi var välkomna dit! Så på den vägen är det nu.

Jag gick in på nätet och sökte billiga flyg och hittade ett med Emirates Airlines för under 6 000 kronor från Köpenhamn. Visserligen får jag åka tåg till och från Danmark men det är det värt.

Jaa, livet är spännande. Det är bara att hänga med i svängarna! När jag kommer tillbaka kommer jag att ha ett endags-event, i mitten av januari 2014, där jag berättar om resan och förmedlar den andliga upplevelsen, som jag vet kommer att bli extraordinär!

Innan dess kommer jag även att hålla en initierings-dag i Deeksha. Det blir den 5 januari 2014 och så här ser infomationsbladet ut:

Välkommen till en dag i ljusets och kärlekens tecken!

Det är en glädje för mig att kunna meddela att söndagen den 5 januari 2014 kommer det att hållas en initieringsdag för dig som vill bli Deekshagivare.

Att få vara ett redskap för Deeksha är en stor gåva, som förändrar alla aspekter av livet till det bättre. Den transformerande energin går djupt ner i det undermedvetna och skapar neurobiologiska förändringar i den fysiska hjärnan som en förberedelse för ett uppvaknande till den vi verkligen är: Medvetande, Existens och ren Salighet! J Hjärtats kärlek väcks och enhetskänslan med allt levande fördjupas mer och mer.

Du blir certifierad att ge både ”hands ondeeksha” och ”intentdeeksha” vilket innebär att kunna ge Deeksha för projekt och önskningar samt kunna skicka Deeksha på distans. Min tacksamhet för denna välsignelse har inga gränser när jag tänker på alla de fantastiska förändringar som skett i mitt liv sedan jag själv blev initierad Deekshagivare 2011!

Vi börjar klockan 9.30 på morgonen och håller på till klockan 18.00 på kvällen. Egen lunch tas med samt yogamatta, filt och kudde. Ta även med ett par frukter, ett nytt litet tygstycke samt en snittblomma för Pujaceremonin.

Vi kommer att hålla till i Timmele stationshus, andra våningen.

Kursavgift 500 kronor

Har du anledning att betala en annan summa pratar du med mig så kommer vi överens. :)

Varmt, varmt välkommen!

RosieAnanda

Bekräfta gärna din anmälan till:

rosie.carlmark@gmail.com

Med önskan om att du också låter Livet ”dansa dig”, så att ditt hjärtas innersta längtan uppfylls!

Rosie

Att känna in det dolda

Thursday, October 17th, 2013

Vad menar jag med att känna in? Jo, alla har vi en förmåga att känna in andra människor, djur och växter. Vi kan också känna in vad det är för energier som influerar i ett rum, hus eller på en plats. Förmågan att känna in kan variera, en del människor har en hög grad av känslighet och kan på ett mycket påtagligt sätt känna in och uppleva dessa känslor i den egna kroppen. Andra kan förnimma och få en medvetenhet om vad det är för känsla eller energi som existerar i omgivningen utan att behöva ta in och uppleva känslan eller energin fysiskt. Sedan finns det dem med barriärer som inte känner någonting.

Jag får ofta höra av dem som upplever sig ha en minskad förmåga att känna in energier och känslor att de gärna önskar sig mer av denna färdighet. Råkar man vara en av dem som har en medfödd känslighet finns det ofta en bedjande önskan av att bli befriad från detta oändliga omlopp av energier som ständigt gör sig påmind i kropp och själ.

Själv tillhör jag den kategori av människor som har en medfödd förmåga att känna in de energier som cirkulerar i min närvaro, något som stundtals varit mycket påfrestande både fysiskt och psykiskt. Att jag upplevde det jobbigt berodde på att jag länge var omedveten om att jag hade denna förmåga. För mig var det en gåta att förstå hur en stark känsla av oro eller rädsla plötsligt kunde dyka upp i från ingenstans eller hur jag helt utan förvarning kunde känna en smärta av ilska, hat eller sorg i mitt bröst. Jag förstod inte heller varför jag på vissa platser kunde känna en obehaglig kyla skölja över min kropp när andra passerade förbi helt obehindrat. Med alla dessa känslor som dagligen huserade i min kropp visste jag knappt vad som var in eller ut, upp eller ner. I många år skämdes jag för min känslighet och ansåg mig själv som en svag och hjälplös människa. Det var först när jag insåg att jag upplevde och uppfattade världen på ett annorlunda sätt än andra som jag sakta men säkert lärde mig att hantera dessa energier och känslor som ständigt uppdagades i min kropp.

Det var genom denna bearbetning som jag började inse att min känslighet faktiskt var en styrka. Med denna fantastiska gåva har jag förmågan att kunna bemöta människor utifrån det känslomässiga plan som de befinner sig på. Tack vare min känslighet kan jag känna in de känslor som hindrar människor att gå vidare. Jag kan på så vis hjälpa dem att förlösa och släppa obehagliga känslor som är energikrävande och betungande. Det är först ske när vi befriat oss från det gamla som vi kan ta in det nya och höja vår frekvens. För mig är det en stor ära och tacksamhet att få vara delaktig denna förändringsprocess. Utan min känslighet hade det aldrig varit möjligt att få tjäna andra i ett högre syfte.

För Dig som är intresserad att själv få tjäna i ett högre syfte är varmt välkommen att delta på mina kurser där vi arbetar med oss själva på ett djupare plan för att sedan kunna förankra och manifestera denna högre frekvens i våra kroppar och på så vis även öka genomslagskraften av denna frekvens på vår jord.

Väl mött!

 Med innerlighet, ljus och kärlek

Angela

 

Att vara med det som är

Wednesday, October 16th, 2013

Det är faktiskt fantastiskt att bara vara med det som är just nu, vare sig det är storm eller solsken. Det är hemligheten med att leva ett lyckligt liv, vill jag påstå. Att inte döma det som är, som vare sig bra eller dåligt. Är det så att jag just nu dömer något, kan jag vara med det också och se hur det finns en dömande personlighet där, som inte är jag, utan som är ett mönster som är vant att döma och bedöma saker och ting. Sätta etiketter och sätta in i fack. Och då får det vara som det är. Det räcker att SE det. Det är JAG som ser, ett Jag som är ett högre medvetande. Ett JAG som inte dömer att det lilla jaget dömer. J

Jag tycker det är så fascinerande detta att allt det jag upplever, varje dag, är sidor av mig själv som visar sig och de är egentligen varken bra eller dåliga. De bara är.

Fördenskull är det inget fel i att ha önskningar, men önskningarnas uppfyllelse avgör inte graden av lycka. Uppfylls inte önskningen på det sätt jag velat, är det också som det ska vara, på grund av alla parametrar som påverkar saker och ting. Jag har upplevt att när jag önskar i tacksamhet över att universums levande intelligens uppfyller min önskan på det bästa sättet för alla inblandade, infinner sig ett lugnt varande med det som är.

Idag har jag suttit hela dagen och skrivit på min självbiografi. J Är man 60 år kan man skriva sin självbiografi, tycker jag. Städningen och vedhämtningen (jag har 10 kubikmeter ved, som ska bäras in, innan vintern) har fått stå tillbaka för mitt skrivande idag och det känns bra att bara vara med det som är just nu. Städningen finns kvar och det gör också veden. Det har alltid funnits en glädje i att berätta hos mig och det finns det säkert hos många, men jag känner att jag behöver få berätta om mitt eget liv, innan jag kan börja skriva berättelser om påhittade figurer även om jag vet att i fantasin visas också bara vårt eget inre. Jag har haft sådan tur, för en författare anmälde sig till en av mina kurser och nu ska vi göra ett byte på så sätt, att hon läser mitt manus och ger respons och i gengäld får hon gå kursen gratis.

Livet älskar oss alla. Livet är dansören och du är dansen, som Eckhart Tolle skriver.

All kreativitet och varande i det som är, till dig!

Rosie