Ljuset finns i djupet av mörkret

Nästa helg, 12-13 april, är det Hälsomässa i Göteborg och det ska bli så roligt att vara med ännu en gång!

I min monter kan man få en Rayid irisdiagnos, vilket innebär att jag tittar in i dina ögon med en lupp och läser av de olika mönstren i iris. Det är som ett helt landskap där inne! Ögonen kallas, inte för inte, för själens spegel och det är alltid lika spännande att få ta del av den information som kommer fram. Det kan till exempel vara information om relationer, yrkesval eller speciella gåvor du har.

Hoppas du har möjlighet att komma till mässan! :)

Annars vill jag bara helt kort berätta om en upplevelse jag hade den här morgonen när jag satt i meditation och kontemplation över hur helheten finns i delarna och delarna finns i helheten. Du vet, det där om att lika mycket som vattendroppen finns i havet, finns havet i vattendroppen.

Jag började betrakta mörkret bakom ögonlocken och ju mer intensivt jag såg det desto mer såg jag hur mörkret var uppbyggt av tusentals små prickar av … LJUS!

Wow! Jag såg på ett mycket konkret sätt hur ljuset finns i mörkret.

Sedan förändrades mörkret på så sätt att jag började se nyanser av ljusare partier i mörkret och plötsligt började de ljusare och mörkare partierna ”dansa” med varandra i en böljande rytm. Vackert att följa med i och lugnande på samma gång.

Det jag kände var att mörkret är inte farligt och att om jag ger tid till att våga se det, utan att döma det som något dåligt, kommer jag till och med att upptäcka att ljuset redan finns där, jag har bara inte sett det tidigare, när jag bara stirrade på mörkret.

När ljuset och mörkret tillåts omfamna varandra sker full acceptans och inget dömande, endast utveckling tar form.

Då flödar intelligensen och energin!

Jag önskar dig en dag full av ljus och mörker!

Rosie

5 Responses to “Ljuset finns i djupet av mörkret”

 1. yqyzmgbrcy says:

  Ljuset finns i djupet av mörkret «
  [url=http://www.g0p1f4937oo8sx5n4b29454op5nefes6s.org/]uyqyzmgbrcy[/url]
  yqyzmgbrcy http://www.g0p1f4937oo8sx5n4b29454op5nefes6s.org/
  ayqyzmgbrcy

 2. Laser hair removal offers permanent hair reduction and may be a time- and cost-saving alternative for both pre and post-wedding hairless bliss.Choose active toys:Toys that are great to play with for cats are usually the round plastic ones (such as rings from shower curtains, plastic balls, golf balls, balls used in ping-pong) as these give cats the opportunity to chase and paw around. The complications you face from these diseases are much more threatening than any possible hair loss you might experience. You should identify why you are losing your hair. A pitcher s goal is to throw the ball is such a way that it will be difficult for the opposition to successfully hit.
  Wholesale Jerseys China

 3. Keep refreshing your screen. I was able to place an order a little while ago.
  van cleef & arpels bijoux blanc faux

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.