Hälsa och Livsstilsmässan 2014 i Göteborg, 6-7 september

Åter igen samlas vi hundratals människor som har upptäckt eller börjar upptäcka att det finns något mer än det vi kan se och ta på. Människor med positiva förväntningar och förhoppningar, människor som vill påverka sitt liv och andras liv och göra det bästa av det. Trots myllret och trängseln skapar denna upplyftande och kreativa energi en så härlig atmosfär och glädje på dessa Livsstilsmässor.

Vi  har med oss många gåvor till jordelivet. Förutom Moder jords resurser och vår fysiska kropp har vi alla fått unika talanger som ska utvecklas och vara till nytta och glädje för oss själva och våra medmänniskor. Dessutom har vi alla en viktig gåva med oss som vi allt för ofta glömmer bort – en inre guide. En guide som ska visa vilken väg som är den bästa för just dig. Det är den viktiga energilänken till ditt Högre Jag, som vet ditt högre syfte. När du mediterar kalla då på ditt Högre Jag, eller ”gå upp” till ditt Högre Jag. Båda sätt fungerar, så gör så som passar dig bäst. När du känner Högre-jags-energin komma till dig kan du ställa frågor och be om vägledning. Svaren kan komma i form av bilder, ljud, dofter, tankar och/eller känslor. Lita på det som kommer. Bara slappna av och ta emot. Vänta med analyserandet tills efteråt. Skriv gärna ner allt som kommer under meditationen. Det kan göra det lättare att slappna av och släppa hjärnan, för ofta börjar hjärnan jobba direkt: ”måste komma ihåg detta”, ”men det kan inte vara möjligt!”, ”syftar detta på mitt jobb?”, osv. Det går bra att skriva på ett stort papper (eller t.o.m. på dator) även om du blundar.

Energilänken till ditt Högre Jag finns naturligtvis kvar I vardagen, när du inte är i meditativt tillstånd. Vi har vägledning hela tiden – genom hjärtat. Gör det som skapar lyckokänslor. De kloka valen sker när du lyssnat till ditt hjärta. I två veckor till ligger det ute en intressant dokumentärfilm om detta ämne: Hjärtat – en pump med känslor?[http://www.svtplay.se/video/1090446/hjartat-en-pump-med-kanslor]

Precis som i våras står några kollegor och jag I Reikiförbundets monter och erbjuder Reikibehandlingar. Vi har en föreläsning båda dagarna: ”Reiki –  en säker och beprövad metod för naturlig läkning och personlig utveckling.”

Välkomna!
Mossan

 

4 Responses to “Hälsa och Livsstilsmässan 2014 i Göteborg, 6-7 september”

  1. ccxleyozod says:

    Hälsa och Livsstilsmässan 2014 i Göteborg, 6-7 september «
    accxleyozod
    ccxleyozod http://www.g86e1p1f4wcz86062a63r501gvwfdom3s.org/
    [url=http://www.g86e1p1f4wcz86062a63r501gvwfdom3s.org/]uccxleyozod[/url]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.