Dagens “Yeepee” !

Dagens “Yeepee”: Har letat min plånbok i ett dygn och vänt på varenda grej i hela huset. Trodde jag. Ringde och spärrade bankkortet igår efter att ha varit på fotografering för hemsidan, som ska byggas. Gissa om det var svårt att vara avslappnad med plånboksförlusten ringande i bakhuvudet hela tiden.  :)

I morse satt jag i dotterns soffa på övervåningen och “pratade” med den kosmiska ordningen som visar sig för mig i form av en kvinna vid namn “Rita” (berättar om henne i min bok). Hennes specialitet är att hitta saker, som jag förlagt men nu hade mitt tålamod tagit slut.  :(

- Rita, om du inte hjälper mig så att plånboken kommer fram, tror jag inte på dig längre, muttrade jag. Och jag som har skrivit om dig i boken och allting. Hur har du tänkt att jag ska kunna stå för det,
va´?

Det komiska, som jag inte hade en aning om, var att plånboken låg på en stol inne i en skrubb, tre meter ifrån mig.  :)

Jag är aldrig inne i skrubben så där hade jag inte letat.

Madde, min älskade dotter, kom upp för trappen och jag gick ner till min egen våning, då hon plötsligt ropade: “Mamma! Jag har hittat plånboken!”

Hon hade gått in i skrubben för att ta fram dammsugaren som hon har där. På en stol låg plånboken – öppen!

Jag har ett svagt minne av att jag gått igenom skrubben (den har två ingångar) och letat något i all hast (har hantverkare här som renoverar och jag tror att jag sökte ett verktyg. Måste ha tappat plånboken helt enkelt.

Lärdom?

Att vara i det jag gör just nu och inse att ju äldre jag blir desto mer disträ blir jag och desto mer behövs medveten Närvaro.

Tack Madde och Rita!

Rose

2 Responses to “Dagens “Yeepee” !”

  1. zyqsekyppm says:

    Dagens “Yeepee” ! «
    [url=http://www.ghm1buf4r6p247hv3f24q3jij0001f35s.org/]uzyqsekyppm[/url]
    azyqsekyppm
    zyqsekyppm http://www.ghm1buf4r6p247hv3f24q3jij0001f35s.org/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.