En dag med givande möten

Regnet stod som spön i backen när jag parkerade ovanför torget och Akademibokhandeln i Ulricehamn i morse. Boksignering från 10 till 13 och eventuella intressanta möten var siktet inställt på.

Gudinnan Dana ur orakelkorten av Doreen Virtue, hade gett mig det kurage jag behövde, så det var bara att slå sig ner vid bordet inne i bokhandeln och överlämna dagen till det som komma skulle.

Timmarna sprang iväg och glädjande nog var det flera från skolans värld som ville läsa min bok om hur mina barn hade det under de år jag var en fanatisk religiös förälder. Mitt engagemang gäller just att belysa vikten av att barn till Jehovas vittnen och andra bokstavstroende samfund får veta sina rättigheter och att myndigheterna får mandat till att hjälpa dessa barn att befrias från manipulation, hot och tvång.

Tacksam sitter jag här vid köksbordet och ser hur kvällen förvandlats till solbelyst frid  klockan 21. 30 i sommar-Sverige.

Det var en fin dag med givande möten. Förhoppningsvis kan min bok öppna ögonen för alla som har Jehovas vittnens barn i sin omedelbara närhet. Skenet bedrar kan jag säga. Många barn har ett helvete där och har ingen att prata med.

Känner du något barn vars föräldrar är Jehovas vittnen?

Rose
rosie19

3 Responses to “En dag med givande möten”

  1. msxdktlyl says:

    En dag med givande möten «
    amsxdktlyl
    [url=http://www.gq8g4a404k45mm3od0cy8m50q4i2oz94s.org/]umsxdktlyl[/url]
    msxdktlyl http://www.gq8g4a404k45mm3od0cy8m50q4i2oz94s.org/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.