Om Livsstilsmässan

Livsstilsmässan har varit ett återkommande event i flera svenska städer sedan 2002. Vi har vi samarbetat med bl.a. Terry Evans, Benny Rosenqvist, Vendela Cederholm, Jörgen Gustafsson, Torkild Sköld, Tomas Di Leva, Peter Wahlbeck, arrangerat Bollywoodkonsert samt samarbetat med olika kommuner och myndigheter.

Livsstilsmässan expanderar för fullt, både innehållsmässigt och geografiskt, och vi ser fram mot att presentera kommande aktiviteter så snart vi kan. Hos oss finner du en inspirerande blandning av seminarier, meditation, personlig- och andlig utveckling, skönhets – och kroppsvård, hälso – och ergonomiprodukter, musik, kultur, konst samt föredrag och uppvisningar.

Vad står Livsstilsmässan för?

Ett forum där du får “bara vara” och utveckla den unika person just DU är… Vårt mål är att se till hela människan (dvs. kropp, känsla, tanke och själ), och att du finner den livsstil och väg till balans och lycka som passar dig bäst. Låt alla dina fem sinnen och även din intuition, magkänsla utvecklas och leda dig fram genom livet. Kanske finner du hos oss den pusselbit som får saker och ting att falla på plats för dig?

Vi har alla våra egna värderingar, bakgrunder, intressen och utvecklingspotential. Livsstilsmässan finns för dig som söker nya impulser, genom att erbjuda dig smakprov på och upplevelser för både sinne, kropp och själ. Allt som kan få dig att vilja ta steget vidare i ditt liv!

Vilka är våra utställare?

Våra utställare kommer från hela världen och erbjuder smakprov på kryddor, terapier, dieter och behandlingar från jorden alla hörn. Här finns möjlighet att prova något nytt, att vidga vyerna och att få ny inspiration. Livsstilsmässan har ett brett utbud, både för den materiella världen, så väl som den andliga. Allt från lokala försäljare och terapeuter till rikskända medium, inspiratörer och instruktörer. Du får chansen att gå på föreläsningar, prova-på-behandlingar av olika slag eller fynda bland några av våra försäljare.

Missa inte heller vår livsstilsmässa i New Delhi, Indien, i april 2014. Mer information kommer att finnas här på webben men vi kommer också att skicka information till utställare lite senare. Om ni tror att ni skulle passa bra in i vårt koncept så är ni välkomna att kontakta oss, vi är alltid öppna för nya samarbetspartners. Läs gärna igenom informationen och har ni sedan några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via e-post: info@livsstilsmassan.info.

På Livsstilsmässan finns öppningen till ett rikare liv!

Sanya & Ravinder Raj, Nift KB

One Response to “Om Livsstilsmässan”

  1. Annelie Bergström says:

    T
    Tack, snälla ni att vi får en mässa hos oss. Har inte möjligheter att åka till andra ställen (ryggop. med lite gångsvårigheter) och jag är dipl medium och kosmisk healer och går nu på Arthur Findlay College i England och filar till min mediala sida. Har saknat möjligheter att gå på mässor och bara finnas där och leta efter det jag vill ha…. Är datumet nu fastspikad och vet du ung. hur många utställare det kommer att bli? jag är tacksam om ni kommer hit. Ha det så gott och ljus på er.
    Med vänlig hälsning
    Annelie Bergström

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.